Авточасти

В магазина може да намерите голямо разнообразие от автоаксесоари, автокозметика и голямо разнообразие авточасти за вашия автомобил:

ангренажни ремъци и ролки--марка contitech i ina

масла---марки hilber,total,omv.castrol,mobil,eneos,gm.bmv и др,

филтри--марки ALCO,MAN,SCT

накладки--марки TRV,SCT

окачване--марки  RUVILE,TRV,NKи др

голямо разнобразие от лагери,свещи,крушки,чистачки и др

Масла HILBER

Високотехнологични масла произведени в Германия, покриващи европейските стандарти за качество. Маслата с марката Hilber гарантират надеждна защита на вашият автомобил и са изцяло съобразени с автомобилния парк в Централна и Източна Европа.

Моторни масла HILBER

Акумулатори ENNEXY

ENNEXY, като водеща марка на Българския пазар предлага постоянен достъп до иновативни технологии и най-добрите бизнес решения. Благодарение на това ние сме гъвкави не само в доставките и сервиза, но също така и по отношението на партньорството. Партньорите които са с нас вече са оценили това, тъй като през изминалите 3 години ние развиваме марката изключително динамично. Пазарът се променя и в резултат на това клиентите търсят най-добрата алтернатива. Ние сме тук за да Ви я предложим.

Акумулатори ENNEXY - Жива енергия

Акумулатори MOLL

MOLL е единствената компания, в своята област, която е независима и произвежда само в Германия. Oсновен доставчик е на оригинално оборудване, на реномирани автомобилни производители като Mercedes, VW, Audi, Porsche, Seat, Skoda и Lamborghini, както и на MAN, KARMANN, RENAULT, LIEBHERR, CLARK, MANNESMANN и много други. Наградите от известни автомобилни производители и независимите тестове на потребителски организации многократно потвърдиха
превъзходството в качеството на MOLL:

- MOLL е получил награда на Porsche доставчик 5 пъти, Audi награда за качество 6 пъти, както и най-високата награда на групата VW.

- Батериите MOLL са победители в независими тестове на AutoMotor und Sport, ADAC, TCS, OEAMTC, AutoZEITUNG.

MOLL AGM
MOLL EFBГуми Syron

SYRON AutoBild Test

SYRON - HIGH PERFORMANCE TYRES

Марката SYRON, макар и отскоро, печели все по-голяма популярност на международния пазар на автомобилни гуми. Въпреки трудното положение на глобалния пазар, SYRON се представя успешно както в Германия, така и на световния пазар. Тя се радва на все по-нарастващи известност и доверие. И не напразно. Чрез фокусиране в иновации, инвестиции в нови технологии и интелигентна маркетингова стратегия марката SYRON е на правилния път да се превърне в премиум марка в световен мащаб.

 

Технология

Всички гуми на SYRON по време на развойната фаза биват обстойно тествани и преди пускането им
на пазара биват използвани при различни климатични условия в цял свят. Отдаваме особено значение на удовлетвореността на клиентите, така цялата събрана информация и отзиви на клиенти се вземат предвид при бъдещото развитите на нашите високоефективни гуми. Така постигаме нови разработки и подобряваме нашите продукти, които да отговарят на високите изисквания за премиум гума. Освен това всяка гума се изпитва съгласно стандартите на TU и TÜV и само първокачествените гуми биват допускани за доставка.